11. miesto na Svetovom pohári pre Janku Vaňušanikovú ?? v Moskve ??

    • Cez víkend 30.9.-2.10. sa v Moskve uskutočnil Svetový pohár seniorov WKF K1 PL – Moscow 2021 V konkurencii 35 pretekárok z 15 krajín sveta si svojim perfektným výkonom v dvoch kolách vybojovala 11. miesto, ktoré pre Janku znamená najlepšie doterajšie umiestnemie v jej seniorskej kategórii.
      V 1. kole postúpila po výbornom výkone s kata Papuren z veľmi nepopulárneho prvého miesta v skupine. V 2. kole použila kata ChatanYara Kusahnku a ďaľší výborný výkon síce na postup do 3. kola nestačil, ale nechala za sebou 2 ďalšie silné súperky. Bolo z toho najlepšie umiestnenie v karíere na pravdepodobne najlepšie obsadenom turnaji najvyššej svetovej ligy tohto roka. V Jankinej skupine sa neušiel postup do 3. kola ani výbornej Carle Casole z ITA, čo hovorí samo za seba.
        GRATULUJEME!!!
        Turnaja sa v rámci reprezentácie zúčastnil aj Roman Hrčka, ktorý i napriek kvalitnému výkonu nedokázal konkurovať reprezentantom v skupine a obsadil konečné 29. miesto. Podobne ako v kategórii žien bola konkurencia nesmierne silná a v Romanovej skupine čo meno, to pojem 🙂 V 17. rokoch však nemusí smútiť, pri nastavenom trende výkonov ho čaká ešte veľa úspechov.